YÖNETMELİK

             Sağlık Bakanlığından:

HUDUT VE SAHİLLER SAĞLIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

SİCİL AMİRLERİ YÖNETMELİĞİ

 

             Amaç

             MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğünün merkez ve doğrudan merkeze bağlı taşra teşkilatında görevli Devlet memurlarının sicil amirlerini tespit etmektir.

             Kapsam

             MADDE 2 – (1) Bu Yönetmelik, Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğünün merkez ve doğrudan merkeze bağlı taşra teşkilatında görevli Devlet memurlarını kapsar.

             Dayanak

             MADDE 3 – (1) Bu Yönetmelik, 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 112 nci maddesi ve 8/9/1986 tarihli ve 86/10985 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurları Sicil  Yönetmeliğinin 11 inci maddesine dayanılarak hazırlanmıştır.

             Sicil amirleri

             MADDE 4 – (1) Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğünün merkez ve doğrudan merkeze bağlı taşra teşkilatında görevli Devlet memurlarının birinci, ikinci ve üçüncü sicil amirleri bu Yönetmeliğin Ek-1 ve Ek-2’sinde gösterilmiştir.

             Hüküm bulunmayan haller

             MADDE 5 – (1) Bu Yönetmelikte hüküm bulunmayan hallerde; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile 8/9/1986 tarihli ve 86/10985 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurları Sicil Yönetmeliği hükümleri uygulanır.

             Yürürlükten kaldırılan yönetmelik

             MADDE 6 – (1) 24/3/2004 tarihli ve 25412 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü Sicil Amirleri Yönetmeliği yürürlükten kaldırılmıştır.

             Yürürlük

             MADDE 7 – (1) Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

             Yürütme

             MADDE 8 – (1) Bu Yönetmelik hükümlerini Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürü yürütür.