7 Ocak 2011 CUMA

Resmî Gazete

Sayý : 27808

HÂKÝMLER VESAVCILAR YÜKSEK KURULU KARARLARI

Hâkimler ve SavcýlarYüksek Kurulu Baþkanlýðýndan:

             Birinci dereceye yükselmiþ olup 31/8/2010 tarihi itibariyle birinci sýnýfa ayrýlma incelemesine tâbi tutulacak olan adlî yargý hâkim, Cumhuriyet baþsavcý ve savcýlarý ile idari yargý hâkimlerinin adlarýný belirtir liste aþaðýda gösterilmiþtir.

             Aðustos 2010 döneminde birinci dereceye yükselme incelemesine girecek olanlar listeye dahil edilmemiþtir.

             Birinci dereceye yükseldikleri ve sürelerini bitirdikleri hâlde bu listede adlarýný göremeyenler yayým tarihinden itibaren 1 ay içinde Hâkimler ve Savcýlar YüksekKuruluna yazýlý baþvurmak sureti ile durumlarýnýn incelenmesini isteyebilirler.

 

Kararýn ekini görmek için týklayýnýz

—— ——

Hâkimler ve Savcýlar Yüksek Kurulu Baþkanlýðýndan:

             2802 sayýlý Hâkimler ve Savcýlar Kanununun 21 inci maddesine göre 2 yýllýk yükselme sürelerini aldýklarý aylýkta Aðustos 2010 dönemi sonuna kadar bitiren adli yargý Hâkim, Cumhuriyet baþsavcý ve savcýlarý ile idari yargý Hâkimlerinin adlarýný belirtir listeler 2802 sayýlý Hâkimler ve Savcýlar Kanununun 22 nci maddesi gereðince aþaðýda gösterilmiþtir.

             Sürelerini doldurduklarý halde bu listede adlarýný bulamayanlar ilan tarihinden itibaren otuz gün içinde Hâkimler ve SavcýlarYüksek Kuruluna yazýlý olarak baþvurmak sureti ile durumlarýnýn yeniden incelenmesini isteyebilirler.

 

Kararýn ekini görmek için týklayýnýz